Lapszabászat

LAPSZABÁSZAT

Lapszabászat alatt a táblás anyagok különböző méretekre vágását értjük. Korszerű PAOLONI Concept 350 nyomógerendás lapszabászgépünk bármilyen táblás anyagok méretre vágására képes 80mm-es vastagságig, akár 40m/perc vágási sebességgel.

Lapszabász gépünket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvonal jellemzi, mely precíz és pontos vágást tesz lehetővé.

A Paoloni CONCEPT 350 sokoldalúbb, gyorsabb, helytakarékosabb, jövedelmezőbb és biztonságosabb, mint a hagyományos szánnal dolgozó lapszabászgép vagy formatizáló fűrész. Ráadásul ez az első olyan lapfelosztó gép, amely a tökéletes vágási minőséget biztosít egyetlen fűrészlappal elvővágó fűrészlap nélkül! Kiküszöbölve az elővágó hosszadalmas és kényelmetlen beállítását és a használata során keletkező hibákat és költségeket

CONCEPT 350 a táblafelosztó profizmusát és kényelmét nyújtja a felhasználónak. Sőt a táblafelosztókkal ellentétben a Paoloni által kifejlesztett berendezés képes a szögben döntött vágásra is!

GYORSASÁG: A Paoloni CONCEPT nem csak a panelek vágásokhoz ideális, hanem tömörfa vágásra is alkalmas! Az automata fűrészkocsi sebessége 40 m/ perc. Ez 2,5 –ször gyorsabb, mint egy hagyományos lapszabász sebessége.