Szolgáltatásaink

VÁKUUMFORMÁZÁS

VÁKUUMFORMÁZÁS

Vákuumformázás alatt a kiinduló műanyag lemez azon meleg alakítását értjük, ahol a formázandó lemezt először egyenletesen előmelegítjük, majd a meglágyult, jellemzően 1 mm-nél vastagabb lemezt előnyújtjuk és végül vákuum segítségével a pozitív vagy negatív formázószerszámra szorítjuk, ahol az hűtést követően elnyeri végleges alakját. Vákuumformázás során a leggyakrabban felhasznált alapanyagok az ütésálló PS, az ABS, PMMA, PET, PVC, PC, PE és PP.

ALAPANYAG MEGMUNKÁLÁS

DIGITÁLIS STANCOLÁS ÉS MARÁS, LÉZERVÁGÁS, CNC MEGMUNKÁLÁS, HABVÁGÁS

Digitális stancolás és marás: 2x3m munkaterületű Kongsberg típusú kivágóasztalunkkal szinte bármilyen formát ki tudunk vágni tekercses és táblás anyagokból egyaránt. 3D design elemek gyártásához alkalmas késsel, biegelővel, maróval felszerelt gépünk nem ismer lehetetlent. Mivel ennél a technológiánál nem szükséges stanc szerszámot készíteni, így a költségek alacsonyabbak, maga a gyártás folyamata rugalmasabb és kevesebb kockázattal jár.

LÉZERVÁGÁS

Nem PVC alapú műanyagok, fa , bőr, papír, gumi tized milliméter pontosságú formára vágása és gravírozása maximum 10mm-es vastagságig.

CNC MEGMUNKÁLÁS

Gépünk (Daben 250/130) alkalmas, nem csak gravírozásra hanem akár marásra is, különböző anyagok megmunkálására mint pl.: fa, műanyag, réz, alumínium. Maximum 2m x 3m-es táblaméretben.

HABVÁGÁS

Több féle habból készítünk háromdimenziós, plasztikus feliratokat, kültéri-beltéri reklámokat, valamint egyedi, beltéri világító reklámokat.

DIGITÁLIS NYOMTATÁS

DIGITÁLIS NYOMTATÁS

HP és Fuji UV nyomtatóink szinte bármilyen felületre képes nyomtatni, fehér színben is.

  • Táblás anyagok: fém, fa, bútorlap, üveg, PVC, plexi,stb.
  • Tekercses anyagok: vinyl, tapéta, ponyva, mesh háló, textil, stb

Mivel a festék UV álló ezért kültérre is alkalmazható, nem fakítja ki a napfény, víz és karcálló.

Hotelekbe egyedi fali képek, tapéták, nyomtatott ágy fejvégek és egyéb design elemek tervezését és gyártását vállaljuk.

PLEXI, PET MEGMUNKÁLÁS, HAJLÍTÁS, RAGASZTÁS

PLEXI, PET MEGMUNKÁLÁS, HAJLÍTÁS, RAGASZTÁS

Új és korszerű élhevítő- és hajlító gépeink lehetővé teszi akár 20mm vastag műanyagok (mint például a PVC,PC,PMMA,PA,PS,PE és PP) tökéletes hőformázását, hajlítását.

Multinacionális partnereink részére számtalan egyedi tervezésű, élelmiszerrel érintkező tároló dobozt, valamint gépek védelmére szolgáló burkolatot gyártunk.

KOMPLETT DEKORÁCIÓ

KOMPLETT DEKORÁCIÓ

Ügyfeleink rendelkezésére állunk a felméréstől a kész dekorációs elemek telepítéséig teljes körű szolgáltatással belföldön és külföldön egyaránt.

LAPSZABÁSZAT

LAPSZABÁSZAT

Lapszabászat alatt a táblás anyagok különböző méretekre vágását értjük. Korszerű PAOLONI Concept 350 nyomógerendás lapszabászgépünk bármilyen táblás anyagokméretre vágására képes 80mm-es vastagságig, akár 40m/perc vágási sebességgel.

Lapszabász gépünket a könnyű és átlátható kezelhetőség, és a magas műszaki színvonal jellemzi, mely precíz és pontos vágást tesz lehetővé.

A Paoloni CONCEPT 350 sokoldalúbb, gyorsabb, helytakarékosabb, jövedelmezőbb és biztonságosabb, mint a hagyományos szánnal dolgozó lapszabászgép vagy formatizáló fűrész. Ráadásul ez az első olyan lapfelosztó gép, amely a tökéletes vágási minőséget biztosít egyetlen fűrészlappal elvővágó fűrészlap nélkül! Kiküszöbölve az elővágó hosszadalmas és kényelmetlen beállítását és a használata során keletkező hibákat és költségeket

CONCEPT 350 a táblafelosztó profizmusát és kényelmét nyújtja a felhasználónak. Sőt a táblafelosztókkal ellentétben a Paoloni által kifejlesztett berendezés képes a szögben döntött vágásra is!

GYORSASÁG: A Paoloni CONCEPT nem csak a panelek vágásokhoz ideális, hanem tömörfa vágásra is alkalmas! Az automata fűrészkocsi sebessége 40 m/ perc. Ez 2,5 –ször gyorsabb, mint egy hagyományos lapszabász sebessége.